ГЕРБ замеси австрийски туристи в предизборната си кампания

Ивелина Василева (вдясно( посреща с хляб и сол първите туристи в Слънчев бряг

Австрийски пенсионери, пристигнали на ваканция в Слънчев бряг бяха замесени в предизборната кампания на ГЕРБ, чиито кандидат-депутати от бургаската листа Ивелина Василева и Димитър Бойчев ги посрещнаха с хляб и сол в курорта. По-късно пък пресцентърът на партията пусна съобщение, че “първите туристи в Слънчев бряг хвалят ГЕРБ, че разширява пътя към курорта".

 

"На път от летището към Слънчев бряг видяхме, че правите пътя двойно по-широк. Продължавайте все така, това е важно. Преди години със съпруга ми почивахме в България и още помним колко бавно стигнахме до хотела. Курортът много ни харесва и затова се върнахме отново", насърчила австрийска пенсионерка посрещачите си Василева и Бойчев.

 

Освен появата си пред пристигналите на ранна почивка 1500 австрийски туристи, кандидат-депутатите обещали на туроператори и хотелиери да продължат да търсят нови алтернативи за допълнително облекчение на визовия режим за туристи от Русия, Украйна и Беларус.

 

В момента усилено се работи по изграждането на четирилентовия участък от бургаския квартал Сарафово до Поморие, като е предвидено разширение до Слънчев бряг, уведомяват от пресцентъра на партията. Това е един от приоритетите ни и ще го завършим през следващия мандат на ГЕРБ, заявил Димитър Бойчев.

 

"Видяхме на място, че първите туристи ще използват пълноценно инфраструктурата на курорта – осветлението ще бъде пуснато по-рано, озеленено е, дори има шезлонги на плажа. Туризмът е отрасъл номер 1 за нашия регион и трябва да продължим неговото развитие", коментирала Ивелина Василева.

Споделяне

Още от Избори 2013