Кампания “от врата на врата” прави ДПС

Кампания “от врата на врата” прави ДПС
Предизборна кампания “от врата на врата” предприема ДПС, защото евровотът бил неглижиран и имало неразбиране от страна на електората за важността на изборите за Европейския парламент. Това заяви пред журналисти в неделя вицепремиерът и министър на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем. В Разград тя откри предизборната кампания на движението, чийто водач на листата от региона е филиз Хюсменова.

Според нея ДПС трябва да направи много добра разяснитена кампания, “защото посланията ни трябва да стигнат до всеки български гражданин”.

Местните структури на движението имали ясна визия за протичането на кампанията във всяка община и на максимално разбираем език ще се обяснява на избирателя спецификата на европейските структури и какъв ще е ефектът от участието на българските представители в европарламента.

Не сме наблегнали на концертните изяви, ще разчитаме най-вече на индивидуалния подход, уточни Етем. Тя допълни, че са предвидени и срещи с представители на академичната общност и със студенти в градовете, където движението има номинирани кандидати.

Нашата амбиция е да мобилизираме максимално българските избиратели, да привлечем вниманието и симпатиите на тези, които се колебаят за кого да гласуват, за да се представим достойно, допълни Етем.

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?