Наско Сираков е претърпял тежка катастрофа преди дни, съобщи Илияна Раева

Илияна Раева и Ниско Сираков. Сн. Фейсбук

Наско Сираков е претърпял тежка катастрофа преди дни, съобщи съпругата му Илияна Раева в страницата си във Фейсбук. В четвъртък сутринта той е бил приет в болница "Света Анна" и предположенията бяха за микроинсулт.


"Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване", допълва Раева.

Бившият футболен нападател, който е член на изпълнителния съвет на БФС, остава в болница за няколко дни

Ето какво пише съпругата му във Фейсбук:

"Приятели,

Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница "Света Анна" правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях.

Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие.
Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най-бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!

Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения.
Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница "Света Анна", който се грижи за него!❤

P.s Смятам за твърде некоректно в интервю за "Епицентър", което дадох на Валерия Велева, и което точно в този момент се радва на огромна популярност тук, във фейсбук", да не е написано, че съм го дала преди 5 години, а не вчера."

Споделяне

Още по темата

Още от Спорт