Повелителят на фолк певици купува Локомотив Пд

В условията на дълбока финансова криза собственикът на фолк заведението "Кошарите" Коко Динев прибавя към активите си пловдивския футболен клуб Локомотив. Преговорите със сегашния собственик Галя Топалова са финализирани и договорът ще бъде подписан до края на годината.

"Разбрали сме се с госпожа Топалова за абсолютно всичко. Остава само да сложим подписите си върху договора. Това ще се случи на 28 декември”, заяви Динев, цитиран от gong.bg.

В сряда той представи и щаба, с който ще работи в бъдеще. С ръководни функции в Локо Пд ще се заемат Христо Бонев и Атанас Узунов.

Коко Динев е собственик и на втородивизионния Вихрен – Сандански, но се очаква да остави клуба в ръцете на негови бизнес партньори и да се съсредоточи в развитието на новата си придобивка.

Освен с успешния си бизнес Коко Динев е известен и с активния си социален живот. Той има по едно дете от фолк звездите Анелия и Емилия, с която все още са заедно. Според публикации в специализираните издания бъдещият благодетел на пловдивския Локомотив е опознал отблизо и Преслава, Софи Маринова, Нелина.

Споделяне

Още от Спорт