След Буш Албания живее с новината за “изчезналия” му часовник

След Буш Албания живее с новината за “изчезналия” му часовник

Три дни след визитата на американския президент в Албания, страната разгорещено обсъжда информациите за изчезналия му часовник. Това се случило след срещата му в неделя с представители на дребния бизнес във Фуш Круя. За изчезването на ръчния часовник се разбрало в момент, когато президентът на най-великата държава в света бил сред прегръдките на жителите на албанския град и първо е била предадена от местен частен телевизионен канал, предаде БТА.

В. "Панорама" пише, че директорът на албанската полиция Ахмет Предчи побързал да поясни, че часовникът е паднал от ръката на американския президент и че той е бил намерен от един от бодигардовете му, който го върнал обратно на Буш.

Изданието посочва, че след като е бил проучен видеоматериалът, излъчен от частните телевизионни канали за срещата на американския президент с жителите на град Фуш Круя, ясно се видяло, че бодигард е върнал часовника на Буш, който го сложил в левия си джоб на панталона в момент, когато вървял към колата след устроеното му горещо посрещане в града.

Всички албански вестници пишат във вторник, че в края на посещението на Буш в Албания часовникът е бил на ръката на американския президент и че това се видяло, когато той приветствал множеството от самолета.

В. "Панорама" отбелязва, че американското посолство в Тирана е потвърдило новината, че часовникът на Буш не е изчезнал, а че просто е паднал, и че го е намерил негов бодигард.

Споделяне

Още по темата

Още от Балкани