Цветанов: Има партии, които искат да разделят Родопите

Цветан Цветанов в Неделино

Има партии, които искат да разделят Родопите, коментира в събота председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Неделино.

“Ние целим единение по националните каузи, които стоят днес пред държавата. Днес повече от всякога се нуждаем от силна и стабилна държава, защото България ще има решаваща роля за геополитиката на Балканите и Европа”, допълни Цветанов.

Той коментира, че ГЕРБ е “истинската алтернатива в регионите със смесено население и е единствената партия, която може да направи така, че силният глас на Родопите да бъде чут в Народното събрание“.

“Виждате как кметът на Златоград успя да превърне едно изоставено населено място в емблема на България и Родопите. Същото може да се случи и с Неделино”, обясни Цветанов.

По-късно в община Баните Цветан Цветанов призова местните жители да противодействат на популизма.

“Само преди две години имахме кабинет на БСП, ДПС и Атака, който нямаше никаква визия как да управлява страната. динствената им цел беше да унищожат ГЕРБ.  По време на тяхното управление бяха спрени всички европейски фондове. Ние възстановихме финансирането, защото Европа вярва единствено на ГЕРБ и Бойко Борисов“, каза зам.-председателят на партията.

Споделяне

Още от Избори 2017