Цветанов откри половин подпорна стена на река – следващ мандат щял да я довърши

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов откри новопостроената подпорна стена на реката в село Кесарево, община Стражица, предаде "Фокус". Цветанов преряза лентата заедно с кмета на Стражица Детелина Борисова.

Цветанов обеща при следващ мандат на ГЕРБ подпорната стена да бъде довършена изцяло, като бъде изградена и от другата страна на реката.

Той бе посрещнат от десетки жители на селото с хляб и сол. Цветан Цветанов им благодари, че през 2009 г. са го подкрепили и помоли за подкрепа и сега. Той апелира всеки да направи равносметка за случилото през последните 23 години в България. "Нека разумът ни води на тези избори”, заяви Цветанов.

Той посочи, че от 2007 до 2009 година средствата, усвоени от Европейския съюз, са били 1 %, а договорените 18%. След 2009 година усвоените средства са 38 %, което е над 10 млн. лева, а договорените са 100 %. Кметът на община Стражица Детелина Борисова заяви, че е внесен проект за изграждане на водопровод на главния път за Кесарево. Тя помоли да бъдат отделени средства от следващото правителство на ГЕРБ.

Цветан Цветанов се срещна и с англичанина Тони Рийс, който от шест години живее в Кесарево, и за първи път ще гласува в България. Той ще гласува за ПП ГЕРБ, тъй като харесва Борисов и Цветанов и не иска да се връща в Англия.

Споделяне

Още от Избори 2013

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?