УЕФА остави отворен сектор А за мача Лудогорец - Реал

Сектор А на националния стадиен "Васил Левски" ще остане отворен за домакинския мач на Лудогорец срещу испанския гранд и настоящ носител на купата на Шампионската лига Реал (Мадрид) на 1 октомври. Това е решила Апелативната комисия на УЕФА, която е променила решението на Дисциплинарната за затваряне на сектор А заради обвинения за расистки скандирания по време на плейофа срещу румънския Стяуа, съобщиха от разградския тим.

Наказанието бе обжалвано от Лудогорец и аргументите на клуба са приети като е променено наказанието.

Вместо сектор А, чийто капацитет е 6400 места и билетите за мача с Реал ще се продават за 100 лв., ще бъде затворен блок 32 на сектор В, чийто капацитет е 1986 места, а билетите струват 75 лв. за мача срещу Реал. За секторите Б и Г цената на билетите е 50 лв.

Окончателното решение на УЕФА ще позволи на българския шампион да пусне в продажба пакетните билети за трите му домакински мача в София от груповата фаза на Шампионската лига. Това ще стане на 20 септември. Пакетните билети ще се предлагат до 25 септември, ден по-късно ще започне свободната продажба на останалите свободни места за мачовете с швейцарския Базел и английския Ливърпул, които ще гостуват в България съответно на 22 октомври и 26 ноември.

Споделяне

Още от Спорт