Веселин Марешки започва нов политически проект

Сн. БГНЕС

Аптечният бос и собственик на ”Локомотив Пловдив” от тази седмица Веселин Марешки обяви, че подготвя нов политически проект. Той обясни пред БНР, че няма да се присъединява към ГЕРБ, а става въпрос за собствена формация. Преди дни той беше представен като собственик на футболния клуб лично от премиера Бойко Борисов. Преди това Марешки беше конкурент на кандидата на ГЕРБ за кмет на Варна Кирил Йорданов.

”Всичко, което съм искал да стана, съм станал. Имам си ясни принципи и точки, които трябва да следвам. Основното е лекарствоснабдяването и подобряването му, постигане на цени на лекарствата, които да са достъпни за всички и да има достатъчно медикаменти. Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, но не е самоцел за моето влизане някъде във властта”, заяви Марешки.

”Моята цел е правенето на такива закони, които да подобрят лекарствоснабдяването, да доведат до това да има достатъчно лекарства в болницата, да не се налага унизителни кампании за събиране на пари и те пак да стигат само до определени хора. Като цяло правенето на закон, които да стимулират бизнеса сам да подпомага спортни клубове, здравни, културни и образователни учреждения”, посочи Марешки.

Споделяне

Още по темата

Още от България