Авторът на сигнала срещу Суджука от ГЕРБ е жертва на тормоз и заплахи

Кирил Костов, сн: БТВ

Авторът на сигнала срещу Живко Мартинов – Суджука се оплаква от натиск срещу него и семейството му, съобщи бТВ. Бизнесменът Кирил Костов твърди, че срещу него са започнали постоянни проверки от държавние институции, отделно е получил и заплахи за живота си.

След като свидетелства по обвиненията срещу Живко Мартинов, Кирил Костов казва, че животът му напълно се е променил. Движи се с охрана, а заплахите и жалбите срещу него не спират.

"Последния път ми изпратиха едни снимки, "групата на Вълка" колко хора е отстранила последните няколко дена. "Групата на Вълка" е от един филм, който сега тече по една българска телевизия и там групата на Вълка извършва убийства”, обяснява бизнесменът.

Той казва, че семейството му е подложено и на постоянни проверки.

"На 27 юли в обекта при съпругата ми сядат като клиенти служители на НАП, обслужени са, платили са си сметката с касов бон, всичко нормално. Впоследствие се представят като служите ни НАП, каквито са, и започват проверка”, разказва той

По думите му проверката е приключила без констатирани нарушения. След това обаче веднага е започнала нова проверка, този път на него и съпругата му като физически лица. Костов изключа проверките да са случайност.

"Живко Мартинов твърди, че директорката на НАП-Варна е негово назначение, имат и други позиции, шефът на ревизиите има близки отношения с него и ред други високопоставени служители на НАП контактуват с тия хора", казва бизнесменът.

От НАП казват, че проверките са по сигнал, който е получен преди Костов да стане свидетел на прокуратурата. Те отричат връзка между двете събития.

Споделяне

Още по темата

Още от България