Бриго Аспарухов обвини Борисов в болни амбиции да завладее държавата

"Не можем да позволим на човек с болни политически амбиции да стане кмет", каза червеният кандидат за кмет на София Бриго Аспарухов, който в неделя се срещна със симпатизанти на БСП. Той бе придружаван от кандидати за общински съветници от листата на социалистическата партия БСП и кандидатът за кмет на район "Подуяне" Нешка Робева.

Бойко Борисов иска да жертва София, за да задоволи своите амбиции да завладее цялата държава, заяви Аспарухов и призова поддръжниците на БСП да обяснят на хората кой е Бойко Борисов, за да не допуска управление на човек с неясно минало и съмнително бъдеще. Бриго Аспарухов нарече настоящия столичен кмет "тартор, който раздава терени на свои хора без пари". "Хора като Борисов използват гребена на вълната, но всички не сме сърфисти, за да бъдем с тях", допълни Аспарухов. Той обвини сочения за победител в кметските избори за София претендент, че спекулира с европейската поддръжка.

Кандидатът с 30-годишен стаж в Държавна сигурност предложи себе си като гарант на сигурността, реда и спокойствието в София и заяви, че "правителството на България е това, което ще помага на бъдещия кмет на София Бриго Аспарухов"

Споделяне

Още от Местни избори 2007

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?