Ходжсън и Рууни призоваха английските фенове да бъдат "внимателни и разумни"

Ходжсън и Рууни призоваха английските фенове да бъдат "внимателни и разумни"

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън и капитанът на "трите лъва" Уейн Рууни се обърнаха директно към феновете на отбора, за да ги призоват за по-въздържано поведение по време на Европейското първенство във Франция.

Английските привърженици участваха в поредица батални сблъсъци в Марсилия, съпътстващи двубоя на техния отбор с Русия, а вчера от УЕФА директно заплашиха тези два тима, че могат да ги изхвърлят от Евро 2016 при по-нататъшни прояви на насилие.

"Като селекционер на Англия, съм много разтревожен от заплахата, която тегне върху нас - евентуалните санкции, които могат да бъдат наложени на националния отбор. Работихме много здраво, за да бъдем тук и отчаяно искаме да останем на шампионата. Ето защо се обръщам към всички наши фенове. Разбира се, че оценяваме вашата подкрепа, но ви умоляваме да не се забърквате в неприятности, за да сме сигурни, че това предупреждение няма да бъде приложено и ние ще имаме възможността да дадем най-доброто от себе, за да останем в надпреварата по чисто футболни причини", заяви Ходжсън.

Рууни добави: "Искам да благодаря на феновете за страхотната подкрепа на стадиона по време на мача с Русия. Сега ни предстои много важен двубой с Уелс. Искам да ви помоля да не пътувате, ако нямате билети за мача. А за феновете с билети - бъдете внимателни и разумни и продължавайте да ни подкрепяте по тези невероятен начин. Благодаря ви!"

Споделяне
Евро 2016

ШАМПИОН ЕВРО 2016
ПОРТУГАЛИЯ
Финал

10 юли, неделя

Португалия : Франция
   
1:0


Полуфинал
6 юли,
сряда
7 юли,
четвъртък
Португалия
     2:0
Уелс
Германия
      0:2
Франция

Четвъртфинали
30 юни,
четвъртък
1 юли,
петък
2 юли,
събота
3 юли,
неделя

Полша
1:1
3:5
дузпи
Португалия

Уелс
3:1
Белгия

Германия
1:1
6:5
дузпи
Италия

Франция
5:2
Исландия

   

   


   Резултатите НА ЖИВО:  

Още от Евро 2016

Какво очаквате да свърши служебното правителство?