Костов: Евроизборите са наш успешен политически проект

Тези избори са наш успешен политически проект, те са наша сбъдната мечта. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов при официалното откриване на предизборната кампания на партията за изборите за Европейския парламент (ЕП) в строителния университет в София в петък.

Симпатизантите на партията посрещнаха кандидатите за евродепутати с бурни овации и скандирания “ДСБ, победа!”. По думите на Костов ДСБ трябва да бъде в мнозинството на европейските демократи, за да може да се реализират българските приоритети и гарантирането на сигурността ни.

Това са нашите избори, посочи Костов и добави, че ДСБ е преодоляла разочарованието си от президентските избори. Преодолявайки предизвикателствата, ДСБ днес се изправя като единствената истинска и силна опозиция в обществения и политическия живот в страната, каза лидерът на партията.  

Изправяме се като най-твърдата съпротива на репресивния апарат, каза той.  По думите му кандидатите на ДСБ са подбрани по най-свободния и демократичен начин. Вгледайте се в техните честни лица, вслушайте се в думите им, призова Костов привържениците на партията.

Споделяне
Избори за Европарламент 2007

Още от Избори за Европарламент 2007