Младеж е намушкан с нож в тролей в София след свада за носене на маска

Младеж е намушкан с нож в тролей в София след свада за носене на маска

22-годишен младеж е нападнат и намушкан с нож в тролей 9 по улица "Георги Раковски", малко след храм-паметника "Александър Невски". В момента тролеят е спрян от полицията в непосредствена близост до площад Славейков. Нападателят е задържан.

Сигналът за инцидента е подаден около 20 минути преди 17 часа в МВР, предаде БНР. По информация на Mediapool свадата между двамата пътници започнала, защото единият бил без маска в тролея.

По време на скандала 42-годишният мъж е извадил нож и е намушкал младежа. Пострадалият младеж е с леки наранявания в областта на рамото. Оказана му е медицинска помощ.

Малко по-късно нападателят се е опитал да избяга, но е бил задържан от полицейски патрул, който е бил в района. Задържаният е криминално проявен.

Същевременно част от останалите пътници недоволстваха след 17 часа, защото трябва да останат до спрелия тролей и да дадат показания.

"Защо е всичко това. В тролея има камери, да я пуснат, да видят записа, ние няма нужда да чакаме тук с часове", разказа един от пешеходците-свидетели на инцидента пред Mediapool.

Споделяне

Още от България

Как да се подходи с новата детска болница?