Орландо Блум се ожени за модела Миранда Кер

Орландо Блум се ожени за модела Миранда Кер

Звездата от “Карибски пирати“ и “Властелинът на пръстените“ Орландо Блум се ожени за приятелката си - модела Миранда Кер, предаде ББС в петък.

Разкритието за брака им дойде, след като Кер съобщи, че отменя участието си в откриването на пролетната колекция на австралийските магазини “Дейвид Джоунс“, тъй като съвпадало с медения месец на новата семейна двойка, но това било единственото време за венчавката им с Блум.

В изявление австралийският модел и посланик на веригата магазини благодари, че ѝ е било дадено време да се наслади на “специалния момент от живота ми“.

Никакви други подробности за сватбата на двамата не бяха обявени.

Тяхната първа среща е на модно ревю на Виктория сикрет в Ню Йорк през 2006 г., година по-късно двамата започнаха да излизат заедно, а годежът им бе потвърден миналия месец.

27-годишната Кер трябваше да участва в представянето на пролетната колекция на “Дейвид Джонс“ на 3 август.

“Миранда няма да бъде с нас, тъй като новината е, че тя и Орландо наскоро се ожениха и ще се насладят на своя меден месец“, заяви говорителка на компанията.

Кер добавя, че с нетърпение очаква да се върне в Австралия в близко бъдеще, за да празнува със семейството и приятелите си.

Седмица по-рано тя придружи родения в Кентърбъри 33-годишен Блум на церемония в Университета в Кент, където той получи почетна титла.

Споделяне

Още от