Том Круз и Кейти Холмс се споразумяха за развода

Двойката в по-добрите й времена

Актьорите Том Круз и Кейти Холмс са се споразумели за предстоящия си развод, съобщиха официални техни представители, цитирани от Асошиейтед прес. Според юристи бързото постигане на разбирателство говори за това, че съпрузите нямат принципни претенции един към друг.

Представителите на доскорошната двойка не са съобщили подробности за споразумението за развода им, а само това, че 33-годишната Холмс се е разбрала с 50-годишния Круз след развода шестгодишната им дъщеря Сури да живее при нея, но двамата да участват във възпитанието ѝ.

При подаването на документите за развод Холмс поиска попечителството на дъщеря им, като според запознати това е породено от опасенията ѝ за влиянието върху Сури на сциентологията, която изповядва Круз. Самата Холмс е католичка.

Очаква се двамата актьори да се явят в съда идния вторник – 17 юли. Самата Сури няма да присъства на заседанията на бракоразводния процес. Очакванията са разводът да бъде оформен бързо, тъй като звездата от "Мисията невъзможна" се опасява, че продължителна съдебна процедура ще се отрази негативно на репутацията му.

Това е третият развод за Том Круз, който преди това бе женен за актрисите Никол Кидман и Мими Роджърс, и първи за Кейти Холмс. Двамата минаха под венчило през 2006 г., а шест месеца преди това бе родена дъщеря им Сури.

Споделяне

Още от