Иван Гешев награди началниците на МВР и службите за висок професионализъм

Иван Гешев награди началниците на МВР и службите за висок професионализъм

Главният прокурор Иван Гешев награди в петък ръководителите на МВР, ДАНС, службата за подслушване (ДАТО) и прокурори. Това се случи на официална церемония, провела се в сградата на МВР.

Наградените получиха грамоти, тематични плакети и предметни награди за "показан висок професионализъм и отлично взаимодействие по разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес и значимост".

Сред наградените бяха: министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният секретар на МВР Ивайло Иванов, председателят на ДАНС Димитър Георгиев, зам.-председателят на ДАНС – Николай Ненков и шефовете на ДАТО.

От прокуратурата признание получиха заместник-ръководителите на Специализирана прокуратура – Ангел Кънев и Валентина Маджарова. Отличен бе шефът на Военноокръжната прокуратура в София Петър Димов, както и директорът на дирекция "Вътрешна сигурност" –МВР – Стефчо Банков.

"Отличия получиха още прокурори и следователи от Специализирана прокуратура, прокурори от Софийска градска прокуратура, разследващи от специализирано междуведомствено звено към Специализирана прокуратура, както и полицейски служители от столичната и националната полиция", става ясно от съобщението на държавното обвинение.

Споделяне

Още от България

Колко време давате на новия парламент?