Кандидат-депутати раздават билети за Лудогорец – Реал (М)

Кандидати за народни представители прибегнаха до интересен начин на агитация с томбола за билети за футболния двубой "Лудогорец" и "Реал" (Мадрид), съобщи сайтът "Дневник". Петият в листата на Реформаторския блок в 23 район Настимир Ананиев и структурата на АБВ в Стара Загора предлагат билети за първия домакински мач на разградския отбор в групите на Шампионската лига на 1 октомври в София.

Настимир Ананиев предлага два билета за гласоподаватели от неговия избирателен район, като един от тях ще придружи кандидат-депутата в ложата на стадион "Васил Левски", а другият билет е за двама души в сектор "Б".

Условията за участие са навършени 18 години и адрес по лична карта в един от столичните райони "Младост", "Студентски град", "Витоша", "Лозенец", "Красно село", "Триадица", "Изгрев" или "Панчерево". Данните се подават на лично съобщение във "Фейсбук" профила на Ананиев. Томболата се разиграва в понеделник.

Подобна е играта на АБВ - Стара Загора. Те предлагат пет билета за мача. Участието става с писмени отговори на три въпроса - кой е водачът на листата им в Стара Загора, кой е любимият спорт на лидера на партията Георги Първанов, какъв спорт е тренирал Евгений Желев и кой от листата е бил два пъти спортист на годината в града. Дадени са и три възможни отговора.

Верните отговори се подават в шатрите на формацията в областния град, Казанлък и Чирпан.

Споделяне

Още от България