"Livenews": "Бандити опитаха да убият Николай Бареков"

"Бандити опитаха да убият Николай Бареков". Това съобщи интернет сайтът "Livenews" , позовавайки се на информация лично от Бареков.

Според изданието няколко здравеняци се опитали да нахлуят в сградата на TV7 в кв.“Левски Г“ в столицата в неделя вечер с викове "Къде е Бареков, ще го убием“. Те обаче объркали мястото и вместо в новата сграда на телевизията в квартал "Бъкстон“ (до 6-то РПУ), където Бареков водеше изборната вечер, нападателите отишли във вече старата сграда на TV7.

Бандитите попаднали на 70-годишен охранител, който бил на смяна в неделната вечер. Последвала схватка, след която пенсионерът бил приет в болница. Знае се, че той е със счупена ръка. В момента се преглеждат записите от камерите.

"Борисов може да ме убие и след три години за отмъщение. Не е задължително да е днес или утре. Той създаде обществена нетърпимост срещу мен, а аз виждам, че хората ме обичат и стоят зад мен. Но той насади омраза в тези, които още вярват на ГЕРБ“, заяви Бареков.

Той обясни, че е наел физическа охрана след като бе нападнат в джипа си от гневни хора в Костинброд след разкритието, което направи за иззетите 350 000 фалшиви бюлетини в печатница "Мултипринт“ на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Бончев и съпругата му Олга Бончева.

Oт столична дирекция на полицията обаче съобщиха, че при тях няма постъпила жалба или сигнал за такъв случай и поради тази причина нямат информация.

"Може и да се е случило нещо такова, но ние няма как да знаем", съобщиха от полицията за Mediapool.

Споделяне

Още от България