Масларова влиза в манастир, Паси става за главен цензор на НАТО

Масларова влиза в манастир, Паси става за главен цензор на НАТО
Соломон Паси има добри шансове за главен цензор на НАТО, съобщиха източници от атлантическата централа. Българската кандидатура е особено удачна, смята HR отделът. Проучване на стенограмите на Алианса показало, че когато на секретни съвещания присъстват български генерали, всички техни западни колеги мълчат като риби, съобщава в първоаприлския си брой електронното издание "Рога и копита" (www.rogaikopita.com).

Друга спираща дъха новина е, че Емилия Масларова няма да се кандидатира за следващия парламент и е взела решение да приеме монашеството.

От няколко седмици тя редовно посещава женския метох "Покров Богородичен" в Самоков и се подготвя за тайнството под зоркия поглед на игумения Гавриила.

Оттеглянето на социалния министър е свързано с дълбокия катарзис, който Масларова изживяла след случая "Могилино". Единствено партийната лоялност и чувството за отговорност я крепили, за да продължи да изпълнява функциите си на министър до края на мандата, твърдят нейни приближени.

Преди да се оттегли Масларова ще организира благотворителен търг за многобройните си бижута и тоалети и ще дари парите на метоха, доверила тя на игумена Гавриила, съобщиха доверени източници на "Рога и Копита".

Странни събития са хвърлили в смут и туристическия бранш. Клиентите на хотел "Ди Марио" в Симитли, който се прочу покрай ловния поход на Първанов на 1 март миналата година, се оплакали от свръхестествено явление, което ги наплашило до смърт по време на почивката им през дългия уикенд за 3-ти март.

Няколко души, отседнали в различни стаи, потвърдиха пред репортер на "Рога и Копита", че са имали видение на рогато магаре, което ги гледало втренчено от огледалото в банята, след което изчезвало със сърцераздирателен рев.

Редакцията се обърна за мнение към африканският професор Бонго Мамаду, син на великия магьосник Мамаду Азис Асан, който понастоящем е консултант по черна и бяла магия към Комисията по вероизповеданията на Европейския парламент.

Професор Бонго се опита да проникне телепатично в хотела, но се сблъска с непреодолимо поле от инат. Принуден да смени метода той се запозна с подробностите около историята на "Ди Марио", собственост на съпруга на бивша данъчна шефка свързана с Доган, както и с ловния излет на президента в деня след като няколко души загинаха от пожар във влак.

Тогава Първанов отседнал в хотел "Ди Марио", преди да се качи в планината на лов за вълци. Там предварително били разхвърляни труповете на осем магарета. Според Бонго злият дух е остатъчна аура от моралното битие на президента Първанов, което се е споминало за разлика от биологичното му и юридическо присъствие.

Професорът бе категоричен, че има само два пътя за изгонване на злия дух от хотел "Ди Марио": екзорсистка процедура от представители на алтернативния синод или сриване до основи на зданието и построяване наново, но с официални документи за собственост на Ахмед Доган.

Споделяне

Още от