Сиеста на easyJet по “Витошка“ в последния летен ден

Испанска музика и фламенко танци, легла с балдахини на трамвайната линия на булевард “Витоша”, меки фотьойли, килимчета и отпускащи масажи за всеки, ще завземат центъра на София в последния летен ден на годината - 23 септември. Тогава авиокомпанията easyJet ще организира за софиянци и гостите на столицата истинска сиеста, с която ще популяризира и своите полети до Мадрид.

Специално решилите да се включат в сиестата или случайните минувачи ще могат да се насладят не само на испанските ритми и да полегнат, но и да научат повече за Мадрид, както и да направят първите стъпки в изучаването на испанския език с полезни фрази от пътеводители.

Купонът започва с 12 часа и ще продължи до 15 часа, когато са традиционните сиести в жегите в Испания.

Авиопревозвачът ще пренесе испанското настроение в центъра на София, на най-оживената търговска и бизнес улица. “Искаме да изненадаме приятно всички българи, като им поднесем още една почивка в последния ден на лятото и пресъздадем красотата и очарованието на една по-топла дестинация, каквато е Мадрид”, коментира Питър Воец, маркетинг мениджър на easyJet за Швейцария и Източна Европа.

Споделяне

Още от