Татяна Дончева подкара двуетажен автобус из улиците на Варна

Лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева обикаля Варна с двуетажен автобус. Сн. Д21

С атрактивен двуетажен парти бус лидерът на "Движение 21” Татяна Дончева направи обиколка из кварталите на Варна вчера. Рейсът премина през централната градска част, покрай Катедралата, през кв. "Владиславово”, Аспаруховия мост, кв. "Галата” и автогарата.

Всички желаещи варненци по маршрута можеха да се повозят в рейса и да задават въпроси на Татяна Дончева, която е водач на листата за Варна, и на останалите кандидат-депутати за района.

 

"Ние вярваме, че ще успеете да промените сегашното състояние на пенсионерите“, заяви мъж на достойна възраст, който продаваше на тротоара. "Мястото на пенсионерите не е по улиците и тротоарите”, заяви Дончева.

 

Татяна Дончева бе гост на Държавния шампионат по шоудаун за незрящи (тенис на маса за незрящи) и връчи купа и златен медал на държавния шампион при жените Стела Стефанова. За втора поредна година домакин на проявата бе училището за деца с нарушено зрение "Проф. Д-р Иван Шишманов“ в кв. Аспарухово.

 

"Най-искрено изразявам възхищението си от силния дух, вяра и характер, които притежавате“, заяви Татяна Дончева по време на церемонията. "Пожелавам ви шоудауна да стане част от голямото олимпийско семейство и на следващата параолимпиада да ви изпратим като участници и да Ви посрещнем като медалисти“, каза Дончева. Тя бе придружена от президента на Българската федерация по баскетбол г-н Георги Глушков и кандидата за народен представител от 24-и МИР – София Иван Янев.

 

По-късно Дончева се срещна с представители на малкия и средния бизнес. "Държава в момента няма, институциите не работят, няма реална конкуренция, защото няма правила“, заявиха присъстващите.

 

"Политиците в България стават все по-некомпетентни с годините. Гражданите обвиняват политиците за състоянието на държавата, и са напълно прави, но те трябва да поемат своя ангажимент за избора, който правят. В България вече не можеш да си намериш работа, ако не те препоръча актуалната политическа партия. Тази ситуация трябва да се промени”, категорична е Дончева.

 

*Парламентарни избори 2014. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Споделяне

Още от Избори 2014

Ако съдите по първите му стъпки, какъв е основният приоритет на служебния кабинет?