Единна народна партия подкрепя независимия кандидат Чавдар Трифонов за кмет на Варна

Чавдар Трифонов

Единна народна партия - Варна подкрепя независимия кандидат за кмет на града на частичните местни избори на 30 юни, съобщиха от пресцентъра на партията в сряда.

От Единна народна партия (ЕНП) изразяват задоволство, че най-накрая в битката за
кметският пост във Варна се е появил стойностен кандидат и човек, който наистина ще защитава интересите на града.

"Чавдар Трифонов притежава страхотни качества, които могат да изправят Варна отново на крака. Има страхотна визия за града и сериозни планове, относно привличането на инвестиции и създаването на благоприятни условия за бизнеса. Програмата му е съсредоточена в най-болните места за града. Запознахме градската структура с него и решението да го подкрепим беше взето единодушно", коментира председателят на ЕНП във Варна Лъчезар Алексиев, цитиран от пресцентъра.

"Освен, че той е единственият кандидат с ясни десни убеждения, той не принадлежи и на порочното статукво. Той е млад, енергичен, предприемчив и разбира от управление. Не казвам това, заради биографията му, а защото имахме възможност да проведем няколко дълги срещи на които да видим качествата и вижданията му. Мога да дам прост пример с град Бургас, на който варненци завиждаме . Там формулата беше проста - избраха си млад и интелигентен човек за кмет и прогресът не закъсня", допълни зам.-председателят на ЕНП - Варна Сергей Петров.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Колко време давате на новия парламент?