Германският вицеканцлер в челната тройка на най-несексуалните жени на годината

Германският вицеканцлер в челната тройка на най-несексуалните жени на годината
Външният министър на Германия Гидо Вестервеле, известен със своята нетрадиционна ориентация, е втори в читателската класация на мъжкото списание FHM за стоте най-несексуални жени на годината, съобщава в. "Велт"

Вестервеле отстъпва само на британската певица Бет Дитто, която оглавява класацията. Вицеканцлерът на Германия успява да изпревари Еми Уайнхауз, която миналата година бе първа в списъка, но сега отстъпва на трето място.

Освен Вестервеле, в класацията е и вокалистът на "Токио хотел" Бил Каулитц, който читателите на FHM също признават за жена.

"Велт" припомня, че Вестервеле не за пръв път фигурира в класацията на FHM. За пръв път името му се появява там през 2001 г., когато той не се впуска в опровержения, а коментира само, че "политик, който не може да се посмее над себе си, не заслужава да бъде приеман на сереизно".

Сдружението на хомосексуалистите в Германия обаче разкритикува остро класацията на FHM, като посочва, че в обществото все още не са изживени клишетата и стереотипите, свързани с хомосексуалистите.

Споделяне

Още от