INXS изхвърлили вокалиста си

INXS изхвърлили вокалиста си

Певецът, който спечели телевизионното реалити състезание за фронтмен на австралийската банда INXS, съобщи, че е разорен и живее в колата си, след като групата го изхвърлила, предаде ББС в петък.

Ди Джей Форчън заяви пред Канадиън Ентъртейнмънт Тунайт, че след края на световното турне на INXS е бил освободен, макар и това да станало приятелски и с благодарности.

Певецът също така твърди, че е започнал да употребява кокаин докато е бил с бандата.

Групата, която в момента е в почивка, не коментира изявленията на Форчън, но на официалния сайт на групата той все още фигурира като неин вокалист.

INXS извади поредица от невероятни хитове през 1980-те и 1990-те, но през 1997 г. фронтменът Майкъл Хътчънс, който олицетворяваше духа на групата, бе намерен обесен в хотелската му стая. Според разследването се е самоубил.

Четирима различни певци се опитаха да го заменят, като реалити шоуто Rock Star: INXS беше последният опит на групата да си намери постоянен вокалист.

Канадецът Ди Джей Форчън победи останалите десет финалиста и зае мястото на Хътчънс. В този състав групата записа само един албум Switch през 2005 г. и последва подготовката на двугодишно турне.

Сега Форчън казва, че се чувства много наранен от решението на групата да го освободи. “Много съм самотен, тъй като прекарах в пътуване с тези момчета 23 месеца“, казва певецът.

Той твърди, че от две години е чист от наркотици и след като е лишен от доходите, изкарвани с INXS, живее в пикапа си, но въпреки това се опитва да запише солов албум.

Споделяне

Още от

Какво очаквате да свърши служебното правителство?