Kottarashky и Миленита също се включват в Elevation 2012

Трип хоп сензацията Kottarashky, наскоро издали втория си албум, нашумялата певица и актриса Миленита, фънк бандата Southwick, Rubikub и Roots Rocket Band също ще бъдат част от второто издание на музикалния фестивал Elevation, съобщиха от организаторите в сряда. Това са едни от най-нашумелите в последните години български групи.

Честта да открият второто издание на фестивала се падна на The Top Stoppers, Ogi 23 и Camp Sessions, които ще се качат на сцената през на 22 юни.

Финалисти в конкурса за непопулярна група или изпълнител на Elevation 2012 пък са Аcoustic Corporation, Aftertaste, Algoriddim Live Band, Better Than Grey, BZD, Gross, Rebelites, Sound Solutions, Soundbleed и The Barbarones, съобщиха още организаторите.

Десетте групи са стилово разностранни. Подборът на кандидатите е изцяло съобразен с характера на фестивала и звездите от афиша. Вторият етап на конкурса ще се проведе на 31-ви май, от 20:00 часа в столичния бар Radio Café, където журито в лицето на Gravity Co, SKRE4, и Der Hunds ще дадат своите гласове за двама от 10-те финалисти. Класиралият се на първо място ще се качи редом с тях на главната сцена, а този на второ място ще се качи на трета сцена заедно с много други български и чужди изпълнители.

Преди ден организаторите съобщиха, че към хедлайнерите се присъединяват хип хоп легендите от Cypress Hill, чието учатие в първото издание на феста м. г. пропадна заради ураганния вятър край Разлог.

ста м. г. пропадна заради ураганния вятър край Разлог.

Споделяне

Още от

Какво очаквате да свърши служебното правителство?