Московски скинари опитаха да изядат жена

Непълнолетни скинхедс се опитаха да изядат 32-годишна жена в Москва, като предварително я пекли на огън. Канибалите с бръснати глави отрязали от Жанна Д. парче месо, а след това се опитали да свалят скалпа ѝ, пише в. “Твой ден”, цитиран от News.ru в петък.

Жената била спасена от бездомници и случаен минувач. Пострадалата, която освен физическата болка, е преживяла и невероятен шок, е в болница.

“Нападнаха ме, докато вървях по тротоара, който минава покрай гробището”, разказва тя. “Крещяха нещо за евреите, за Хитлер, но аз така се изплаших, че не разбрах какво говорят и какво искат да направят с мен. След това двама ме хванаха здраво, а третият с нож започна да реже парченца месо от тялото ми. От ужаса и болката съм изгубила съзнание. Помня само, че тези момчета запалиха огън и започнаха да пекат отрязаните части от тялото ми”, разказва Жанна.

Тя изпаднала в безсъзнание и дошла на себе си в болницата. Свидетели на зверството били бездомници, живеещи на гробищата. Изплашени до смърт, двамата от мъже седели в храстите и гледали как скинарите издевателстват над Жанна. Когато момчетата започнали да пекат отрязаното месото, бездомницинте опитали да спасят жертвата.

Единият отвлякъл вниманието на озверелите момчета, а другият хванал под ръка умиращата жена и я занесъл до пътя, където я оставил с надеждата някой да ѝ помогне. Жанна била прибрана от шофьор на “Жигули”, който я откарал в болница. Нацистите се уплашили да не ги спипат и избягали.

Лекуващите лекари казват, че никога в цялата си практика не са виждали подобно нещо. “От лявата ръка на пациентката беше изрязана мускулна тъкан. По правило при подобни случаи човек умира от шока от болката. Удивително е, че Жана дори е останала в съзнание и помни, а от такова зрелище мнозина вероятно биха полудели. Да видиш как пекат на огън парчета от тялото ти и ги ядат”, казват лекарите.

Медиците незабавно са оперирали Жанна. Тя има десетки шевове. “Добре, че ножът на престъпниците не е бил много остър и не са успели да свалят скалпа й”, казаха от болницата. Лекарите обясниха, че не са засегнати жизнено важни органи.

Споделяне

Още от Свят