Цецка Цачева: Няма от какво да се срамувам - не съм номенклатура и обичам да се веселя

Цецка Цачева и Пламен Манушев, сн. БГНЕС
Амбицията ми е да получа подкрепа и извън моята партия, дори на хора, които са гласували против ГЕРБ, заяви кандидат-президентът на управляващата партия Цецка Цачева.
 
Цачева каза, че ще уважава всички свои съперници, но ако срещу нея се сипят клевети и лъжи, няма само да се усмихва.
 
”Бих се притеснявала, ако нямаше коментари по мой адрес, не се срамувам от нищо в моята биография. Родителите ми са били безпартийни, не съм била висш номенклатурен кадър. Като председател на НС съм давала обяснения и преди. По повод клипа, в който пея - няма от какво да се срамувам, всеки обича да се весели”, каза Цачева във връзка с членството ѝ в БКП и разпространения в интернет клип, на който се вижда как се весели и пее в шумна компания.
 
”От 2009 г. съм пред камерите и микрофоните на България, поведението ми е следено в детайли. От работата ми като народен представител не съм толерирала или противопоставяла, водила съм се от безпристрастност”, допълни тя пред БНТ.
 
Цачева коментира, че не е номинирана за военни маневри,  а много по-важни са фигурите във висш пилотаж в диалога с гражданите. 
 
"Българските граждани са тези, които със своя вот ще посочат "кой къде се е приземил", посочи Цачева.
 
”Управлява се за единството, за стабилността, сигурността на България, както и за повишаването на нейната роля като фактор на стабилност в региона. Живеем в сложни времена - бежанска вълна, заплахи от тероризъм, брекзит, тежки кризи в региона. Всичко това е необходимо да ни едини, да намерим онова, което е в интерес на българските граждани”, каза още Цачева.
Споделяне

Още по темата

Още от Президентски избори