Делян Пеевски ще дебютира в Бяла Слатина на "митинг концерт с почерпка"

Делян Пеевски ще дебютира в Бяла Слатина на "митинг концерт с почерпка"

Кандидатът за евродепутат от ДПС Делян Пеевски ще присъства на откриването на кампанията на ДПС в Бяла Слатина, където партията организира "митинг концерт с почерпка". Това става ясно от плакат, публикуван на страницата на рап групата Ъпсурт във Фейсбук. Коментарът е лаконичен: "... тия гласуват, споко, оставете ги да изберат".

 

Постерът е изпълнен с удивителни знаци, но събитието наистина се очертава да бъде грандиозно. Жанрът "митинг концерт с почерпка" говори сам по себе си, а пред Културния дом в Бяла Слатина ще забиват следните изпълнители: Тони Стораро, Джамайката, Роксана, Емо Крокодила, Феката и оркестър "Фантазия".

 

На "митинг-концерта" с почерпка ще присъстват лидерът на ДПС Лютви Местан, водачът на листата г-жа Филиз Хюсменова и г-н Делян Пеевски, уведомява плакатът. Шоуто е насрочено за 14 май от 17 часа.

 

Предвид факта, че от началото на предизборната кампания досега не е известно Делян Пеевски да се е появил и говорил публично на каквото и да е мероприятие, нищо чудно той да се окаже отсъстващ и от предстоящото събитие на ДПС в Бяла Слатина.

 

Пеевски, срещу чието кандидатиране на избираемо място за Европарламента се обявиха политици от европейската левица и десница, а дори и либералите, чийто член е ДПС, не бе забелязан на официалното откриване на предизборната кампания на партията си по-рано този месец.

 

От ДПС отказват да предоставят програма с предизборните му прояви, което подсилва съмненията, че такива няма и няма да има заради притеснения да не дойдат протестиращи, както и тълпи репортери.

Споделяне

Още по темата

Още от Евроизбори 2014

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?